Welnessmassages ->  Stoelmassage

Stoelmassage 2

STOELMASSAGE

Een stoelmassage is een uiterst doeltreffende massage bij mij in de praktijk maar ook bij je thuis of op kantoor. Studies hebben aangetoond dat door het invoeren van stoelmassages bij bedrijven het ziekteverzuim aanzienlijk wordt verminderd. De massage wordt uitgevoerd op een speciale daarvoor ontworpen ergonomische massagestoel terwijl je de kleding aanhoudt.

Tijdens de massage worden de rug, nek, schouders, armen, handen en het hoofd gemasseerd met de handen, duimen en ellebogen. De massage werkt stress verlagend en bevorderd de productiviteit. Daarom is het een zeer geschikte massage voor mensen die veel in dezelfde houding zitten, een hoge werkdruk ervaren of lichamelijk zwaar werk verrichten. Kortom, het levert een positieve bijdrage aan de vitaliteit van je werknemers.

UITGERUST EN VOL ENERGIE NA EEN STOELMASSAGE

Zo’n massage is een combinatie van een acupressuur en shiatsu behandeling. Een volledige behandeling duurt gemiddeld 20 minuten, waarbij het spier- en zenuwstelsel wordt gestimuleerd en doorbloeding wordt bevorderd. De resultaten zijn zowel fysiek als psychisch opmerkelijk te noemen. Na de massage voelt jij je weer uitgerust en vol energie. En natuurlijk is het ook mogelijk met olie te masseren en kan de massage worden uitgebreid met andere massages.