Sportmassage Enschede,

Praktijk: massage in Overijssel!

Massage in Overijssel

Ontspannen massage in Overijssel

Voor een goede massage in Overijssel ben je hier aan het juiste adres. Hier kun je terecht voor diverse sportmassages, wellnessmassages en gezondheidsmassages. Bij Sportmassage Enschede word je gemasseerd in een mooi ingerichte praktijkruimte.

Vijftien jaar geef ik al massages in Enschede. De praktijk bestaat al meer dan tien jaar. Inmiddels is de praktijk een begrip in Overijssel en Twente op het gebied van (sport)massage. Als sportverzorger en sportmasseur ben ik bij verschillende clubs en evenementen actief geweest. Ook de sporters die voor een evenement naar het mooie Overijssel of in Twente komen en bij vrienden of in hotels overnachten hebben inmiddels mijn praktijk gevonden. Ik vind het leuk om de sporter dan voor te bereiden op het evenement en/of nog de nodige nazorg te leveren.

Lekker relaxen met een massage in het mooie Overijssel

Ook voor de mensen die voor familie, vakantie of werkzaamheden in Overijssel of Twente moeten zijn is er altijd wel een plekje te reserveren voor een massage. Mijn praktijk beschikt over een volledig elektrisch verstelbare massagetafel en is geheel rolstoelvriendelijk. Er is gelegenheid om, als je bijvoorbeeld net van je werk komt, tegen een kleine vergoeding (€ 2,50)gebruik te maken van de in de praktijk aanwezige douche. Sportmassage Enschede heeft de wachtruimte met een douche en toilet op de begane grond.

Er is een gratis parkeer mogelijkheid voor de praktijk. Een afspraak is zo gemaakt, helemaal als je me een appje  stuurt met een voorstel of vraag. Gewoon bellen (06-10038640) of mailen (carry@spoens.nl) kan natuurlijk ook.

Goede massage producten

Ik gebruik in mijn praktijk de verfrissende massage olie Medimas van Hardick Medical in Glanerbrug. Deze massage olie is geschikt voor de gevoelige huid. De etherische oliën van Medimas zijn verrijkt met vitamine E.  Het is een professionele olie voor de mensen die een extreem gevoelige huid hebben. Voor de ontspanningsmassage gebruik ik een specifieke olie van Nivea. Daar heb ik zeer positieve ervaringen mee. Bij de cupping massage gebruik ik Bellabaci. Dit is een crèmige olie die ervoor zorgt dat de cupjes beter op de huid plakken.

Praktijkruimte nodig om massages te geven in Overijssel?

Ben je nu net begonnen als ZZPer of klein zelfstandig ondernemer en heb je nog geen eigen praktijkruimte? Het is natuurlijk ook een hele investering. Wil je toch een professionele massageruimte? Dan heb ik daar ook een oplossing of alternatief voor. De praktijkruimte in Enschede Zuid is iedere dag te huur ook op zaterdag en zondag. (€20,- per uur, incl. BTW) Wil je meer weten over de mogelijkheden stuur me dan een appje (06-10038640), bel of mail me. (carry@spoens.nl)

Massage in Overijssel