Afspraak of vragen?

Massage in Twente

Voor een massage in Twente kun je goed terecht bij Sportmassage Enschede. Je kunt mij mailen of bellen voor vragen of een afspraak. Neem ik de telefoon niet op? Spreek dan je naam en telefoonnummer in op het antwoordapparaat. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug. Tip: Een app sturen met een voorstel is nog makkelijker.

Als de afspraak niet uiterlijk 24 uur van te voren wordt afgemeld reken ik € 12,50 administratiekosten. Voor niet komen opdagen breng ik de behandeling in rekening. Het is in de praktijk mogelijk om te pinnen.Het is prettig dat je voorafgaande aan de behandeling op eigen gelegenheid doucht. Lukt dit niet omdat je net van je werk of het sporten komt? Dan is er de mogelijkheid om voor € 2,50 gebruik te maken van de in de praktijk aanwezige douche faciliteit. Voor de massage zelf zijn er voldoende handdoeken aanwezig.

Bij Sportmassage Enschede word je gemasseerd in een mooi ingerichte praktijkruimte en heeft een wachtruimte met een douche en toilet op de begane grond. Ook is er een gratis parkeer mogelijkheid voor de praktijk.

MASSAGE IN TWENTE, MEER DAN ALLEEN SPORTMASSAGE

Sportmassage Enschede heeft meer dan alleen maar (sport)massage!
Naast sportmassage bied ik welnessmassage, gezondheidsmassages in Twente! Ook een workshop massage is mogelijk. Wil je samen met je partner, vriend(in), familielid, kennis, buurman of buurvrouw op een leuke en verantwoorde manier leren masseren? Bel (06-10038640) , app
of mail me (carry@spoens.nl) als je vragen hebt over de workshop massage in Twente!

    Contact Info

    Massage in Twente