massage workshop

Carry van der Weij,  vanaf 2006 actief met Sportmassage Enschede

SPORTMASSAGE, WELLNESSMASSAGE, GEZONDHEIDSMASSAGE EN MASSAGE WORKSHOP

Ik ben sportmassagetherapeut, trainer, coach en counselor. Ook voor een massage workshop zit je hier goed!

PROFESSIONEEL, MET PASSIE

Sinds 2004 ben ik zeer actief op het gebied van sport, begeleiding, trainingen, blessures en ontspanning. Sportmassage is een dienstverlening die zowel moet voldoen aan de verwachtingen, eisen en beoordelingen van de cliënt. Maar het voldoet ook aan de eisen van het vakgebied. De behandeling, begeleiding en coaching van een sportmassagetherapeut is effectief, veilig en zorgvuldig. Inmiddels bied ik veel meer dan alleen sportmassage. Ook een welnessmassage, een gezondheidsmassage en een massage workshop behoren tot de mogelijkheden. De doelstelling is om de kwaliteit van de behandeling en de begeleiding en coaching in al zijn facetten te bevorderen en te waarborgen. Lichaam en geest komen weer in balans. Je zult de praktijk dan ook met een goed en ontspannen gevoel weer verlaten.

PROFESSIONELE COUNSELING

Counseling is een vorm van hulpverlening. Ook wel raadgeven genoemd. Mijn doel is het helpen van mensen bij het oplossen of hanteren van problemen. En ook helpen vinden van antwoorden op vragen en het benutten van ongebruikte mogelijkheden. Alsook het helpen bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Het gaat er om dat je doelen gaat formuleren en gaat handelen om deze doelen te bereiken. Deze gesprekken zijn erg op jezelf en je beleving gericht. Het gaat hierbij dan ook om het verkrijgen van inzichten. Inzichten in het eigen denken, voelen, handelen en beleven en optimaal benutten van (tot nu toe) ongebruikte mogelijkheden. En daarnaast ook het inzicht in het ontwikkelen van kennis en vaardigheden om het functioneren te verbeteren.

Ja, lekker in mijn vel

MASSAGE WORKSHOP

Vind je het leuk om samen met je partner, vriend(in), familielid, kennis, buurman of buurvrouw op een leuke en verantwoorde manier te leren masseren? Dan stel ik een leuke massage workshop voor jullie samen. hier leer je in 1 of 2 dagdelen enkele goede basismassagetechnieken. Daarin staan jullie wensen en gezamenlijke ervaringen centraal. Dus jullie gaan elkaar lekker masseren.

De Workshop maakt jullie stap voor stap vertrouwd met massage. Na de workshop kun je elkaar een heerlijke ontspanningsmassage geven. Gewoon in je eigen vertrouwde omgeving en wanneer het jullie uitkomt.

Wat ik jullie ga leren zijn een aantal basis massagehandgrepen en technieken. Ik leer jullie ook wat je heel goed bij elkaar kunt doen maar natuurlijk ook een stukje uitleg over wat je beslist niet moet doen.  Het gaat er tenslotte om dat je elkaar kunt helpen en een stukje ontspanning kunt geven.

Massage workshop praktijk

MASSAGE WORKSHOP INHOUD

Workshop 1:

Uitleg van wat basis massagehandgrepen en technieken gericht op een stukje ontspanning. Het is een basisworkshop waarin je massagetechnieken gericht op ontspanning leert (dus niet specifiek gericht op pijnbehandeling)

Dit is 1 dagdeel inclusief koffie/thee en een hand-out. (+/- 2,5 uur)

Workshop 2:

Uitleg van wat basis massagehandgrepen en technieken gericht op een stukje ontspanning. Jullie leren de bewegingen zowel in liggende houding als zittend. Daardoor kunnen jullie na de workshop ook bijvoorbeeld op de bank of aan de keukentafel een massage geven. Je kunt elkaar helpen voor ontspanning of bij vastzittende spieren! Daarnaast gaan we wat extra aan de slag met jullie vragen of klachten waar tegenaan gelopen word. Dit zal ook een stukje preventie zijn en natuurlijk ook ontspanning.

Dit zijn 2 dagdelen inclusief koffie/thee en een hand-out.(+/- 5 uur)

Jullie hoeven niks mee te nemen want handdoeken zijn volop aanwezig. Wel is het handig om gemakkelijke kleding te dragen en je sieraden af te doen.

De Workshop kun je per 2 personen boeken en kun je volgen op het moment dat jullie het beste uitkomt.  Hier vind je de prijzen van de workshops.

Echt weer een topmassage gehad, Carry heeft gouden handen en ik m’n nek en schouders weer los !!! Top service en snel aan de beurt, grote klasse

Marloes Heuker
Klant