Algehele wellnessmassage 2018-01-26T18:33:07+00:00

Welnessmassages ->  Algehele welnessmassage

Wellnessmassage

ALGEHELE WELLNESSMASSAGE

Dit is een algehele lichaamsmassage die voor een totale ontspanning zal zorgen.

Een ontspannende massage van rug, schoudergordel en nek, armen, benen. Ook een massage van handen, gezicht en voeten zijn mogelijk.  Dit alles met een neutrale of licht geurende massage olie. Niets heerlijker dan diep te ontspannen door massage. Hiermee bevorder je fysieke en mentale gezondheid. Een volledige ontspanningsmassage ontspant spieren. Het maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler. Ook stimuleert het de afvoer van het lymfevocht. Daardoor verlaten afvalstoffen sneller het lichaam. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt.

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verlicht worden. Een ontspanningsmassage kan ook onderdeel zijn van een bezinningsproces. Zo word je bewust van wat er in je eigen lichaam en geest omgaat.

Wil je een andere wellnessmassage? Misschien is een stoelmassage of een hotstone massage wel iets voor jou.

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Phone: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!